HoReCa sektoriaus klestėjimui svarbu nuolatinės inovacijos, estetinis patiekalų patrauklumas ir naujų kulinarių patirčių suteikimas savo klientams. Natūralu, kad virtuvių šefai nuolatos ieško, kaip patobulinti patiekalus, kad išlaikytų savo restoranų konkurencingumą. Dėl to šefams visada pasiūlome karščiausias naujienas iš augintojų, o viena jų – mini (angl. baby) daržovės.

Kodėl verta įtraukti mini daržoves į restorano meniu?

Mini daržovės neabejotinai papuošia kiekvieną patiekalą. Mažas dydis, sodrios spalvos praturtina garnyrų ar pagrindinio patiekalo komponentų išvaizdą. Mini daržovės dažnai būna pateikiamos ir kaip pagrindinis patiekalo komponentas, o tai neabejotinai suteikia estetinį malonumą restorano svečiams.

Nepaisant mažo daržovių dydžio, mini daržovės dažnai turi intensyvesnį skonį nei įprasto dydžio daržovės. Jų sodrios natos papildo sriubų, salotų, troškinių ir kitų patiekalų skonį.

Mini daržovės taip pat yra neįtikėtinai universalios. Jas galima kepti ant grotelių, orkaitėje, garinti arba net patiekti žalias. Mini daržovės yra naudojamos įvairiose virtuvėse, įskaitant europietišką, azijietišką, Viduržemio jūros ir kitas.

Svarbu paminėti, kad mini daržovės yra turtingos vitaminais ir mineralais – nesvarbu, kad jų dydis yra mažesnis nei įprastų. Mini daržovės pasižymi ypatingu šviežumu, traškumu ir kitomis naudingomis savybėmis.

Kaip įtraukti mini daržoves į savo meniu?

Populiariausios mini daržovės

Dirbdami su visos Lietuvos restoranais atrinkome populiariausias mini daržoves, kurias šefai užsisako kiekvieną savaitę:

Kviečiame ir jus praturtinti savo patiekalus mini daržovėmis. Užsakymai šioms prekėms priimami kiekvieną savaitę: https://augma.lt/kontaktai/.