Šviežumas, natūralumas ir tikras skonis vis dažniau tampa prioritetu tiek kavinių, tiek restoranų, tiek viešbučių klientams. Norėdama patenkinti augančius kokybės standartus, „Augma“ pristato naujieną HoReCa sektoriui – šviežias, nepasterizuotas sultis, spaudžiamas modernia, sertifikuota Ispanijos bei Lietuvos gamintojų įranga.

Kas yra nepasterizuotos sultys?

Nepasterizuotos sultys – tai natūralios sultys, kurios nėra termiškai apdorotos, todėl išlaiko maksimalų kiekį natūralių vitaminų ir fermentų bei tikrąjį vaisių skonį.
Toks produktas yra artimiausias šviežiai spaustoms sultims ir atitinka aukščiausius kokybės standartus.

Kodėl verta rinktis „Augma“ šviežias sultis?

Platus pritaikymas HoReCA sektoriuje

Šviežios nepasterizuotos sultys puikiai tinka:

Asortimentas:

Galiojimo terminas

Kadangi sultys yra nepasterizuotos, jas būtina laikyti šaldytuve (+2 – +6 °C temperatūroje). Šviežias skonis ir kokybė išlieka iki 5 dienų nuo pagaminimo dienos. Po pakuotės atidarymo, sultis reikia suvartoti per 24 val.

Rinkitės tikrą šviežumą

Šiandien vartotojai ieško autentiškumo – tikro skonio, natūralių produktų ir kokybiškos patirties. Šviežios „Augmos“ nepasterizuotos sultys – tai galimybė ne tik praplėsti savo pasiūlą, bet ir sustiprinti savo verslo išskirtinumą.

Dėl užsakymų kreipkitės į regiono vadybininkus:

Klaipėdos ir Vakarų Lietuvos regione telefonu +370 660 86447 arba el. p.: uzsakymai@augma.lt

Vilniaus ir Vidurio Lietuvos regione telefonu +370 655 49924 arba el. p.: vilnius.uzsakymai@augma.lt